Groepslessen

Small group trainingen

Wil jij werken aan je gezondheid, afvallen of spiermassa opbouwen, en ga jij liever de uitdaging aan in groepsverband? 

Kies dan voor onze wekelijkse small group trainingen voor vrouwen, mannen, beginners en gevorderden op de sportlocatie Ultrasport Rondweg 5 te Nijmegen. Per week worden er minimaal 2 groepslessen gegeven op locatie.

Een lidmaatschap bij de sportlocatie voor de groepslessen is niet nodig. De toegang tot de sportschool zit inbegrepen in de prijs.

Wat je krijgt:

Diverse trainingen

Wekelijks geven we verschillende trainingen in de groepslessen. Afhankelijk van de persoonlijke eigenschappen van leden die inschrijven wordt er gekeken wat gepast is voor de betreffende training. Trainingen kunnen bestaan uit:

Jouw mening telt

Heb je een specifieke voorkeur training die je graag wilt terugzien in de groepslessen? Wil je graag ook andere dagen en/of tijdstip in het rooster Geef het aan!

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een les krijgen waar ze naar op zoek zijn en graag aan mee willen doen. Zo kunnen we onze diensten zoveel mogelijk gericht en afgestemd op de wensen van de klant aanbieden.

Persoonlijke aandacht, ook in teamverband

Alle klanten krijgen de persoonlijke aandacht waar ze om vragen. Ook met de groepslessen wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van je houding en techniek. 

Met de groepslessen houdt de trainer de sporters goed in de gaten en geeft hij of zij altijd begeleiding tijdens de oefeningen door. 

Wil je toch liever de volle 100% focus op jou? Ga dan voor onze personal / duo training trajecten of online coaching.

shapelifters personal trainer yasin sewpersad and benjamin presentation with white board

Wil je graag met anderen de uitdaging aangaan?