Transformaties

Wendy

Body transformation before and after female 17kg fat loss

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 42 jaar
Trainingen per week: 1 keer per week PT
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

“Van jaren bedenken er moet wat gaan veranderen naar daadwerkelijk veranderen. Soms komt dat zetje wat je nodig hebt gewoon aanwaaien. Althans zo is het voor mij gegaan. In mei 2018 zag ik op Groupon Shapelifters staan. Nadat ik de website van Shapelifters , en Yasin’s persoonlijke verhaal gelezen had dacht ik dit moet ik doen. In juni 2018 ben in gestart met de trainingen (2x Pw, 3 mnd ) en ik kan alleen maar zeggen dat het vanaf dag 1 goed voelde. Door de persoonlijke en relaxte manier van trainen heb ik een korte tijd veel geleerd. Maar voor mijn gevoel was het nog niet klaar na deze 3 maanden. Er zat meer in wat ik eruit wilde halen. Daarom heb ik de trainingen met Yasin voor een half jaar verlengd. Ook heb ik gekozen voor een voedingsadvies begeleiding want ook daar kon ik wel wat hulp in gebruiken. Als ik terugkijk is dit trainingstraject met Yasin een van de beste investeringen die ik tot nu toe heb gegaan. Namelijk een investering in mijzelf! Yasin dank je wel voor deze mooie en leerzame ervaring. Ik heb veel geleerd over voeding en trainingen. Maar ik heb vooral van je geleerd om mijzelf uit te blijven dagen. Om iedere keer mijn grenzen een beetje te verleggen. Je persoonlijke ervaringen hebben hier zeker een bijdrage aangeleverd.”

Mariëtte

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 58 jaar
Trainingen per week: 1 keer per week PT
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

“Dankzij mijn harde werken en de inzet van mijn Personal Trainer Yasin heb ik tot nu toe dit resultaat weten te bereiken. Hij is een goede trainer en pusht je waar jij denkt niet meer te kunnen. Hij probeert je net de ene extra boost te geven om door te gaan. Ik ben er nog lang niet. Heb nog een lange weg te gaan tot mijn ideaal gewicht, Ik ga nu zelf trainen bij mij in de buurt maar ik heb al aangegeven als het mij zelf niet lukt ik zeker weer terug kom. Dit was ook mijn laatste redmiddel om te kijken of het zou lukken om af te vallen. Ik had inmiddels al van alles geprobeerd. Eten, niet eten, minder eten en noem maar op. Dankzij Yasin is het me gelukt met trainen en koolhydraatarm eten (helemaal geen straf). Yasin weet je net dat stukje extra doorzettingsvermogen te geven. Ik ben er helemaal blij mee en zie mijn resultaten tot nu toe. Ik durf mezelf weer aan te kijken in de spiegel en op foto’s te staan. Mijn eigen ik is weer aan het terugkomen. Dit had ik zonder jou Yasin niet bereikt. Zeker als ik de begin en de eind foto zie. We hebben samen veel bereikt. Bedankt en hopelijk lukt het mij zelf om het laatste gedeelte zonder jouw hulp te doen.”

Maria

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 34 jaar
Trainingen per week: 1 keer per week personal training, 4x zelf
Complicaties traject: Moeder zijn, buikklachten, 40+ uren werkweek (drukke management baan)
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

“Ik werk nu 6 maanden met Yasin en gedurende deze periode heb ik veel verder kunnen gaan dan het doel dat ik mezelf had gesteld, namelijk begrijpen wat voor mij werkt op het gebied van voeding en mijn houding en uitvoering van gewichthefoefeningen verbeteren. Zolang ik me kan herinneren had ik problemen met mijn spijsvertering en kon ik de oorzaak niet achterhalen. Yasin analyseerde mijn voedingspatronen en kon de oorzaak uitsluiten (in mijn geval reageert mijn lichaam sterk op gluten). lactose en alcohol, wat leidt tot een opgeblazen gevoel, waterretentie en problemen met de spijsvertering). Daarnaast laat Yasin me zien hoe ik effectief gewichthefoefeningen kan uitvoeren om de spier te targeten. Als resultaat hiervan kon ik, naast het kiezen van hoogwaardige voeding die de spiergroei ondersteunt en de vetaanmaak beperkt, dichter bij mijn ideale lichaamsvorm komen. Ik slaap beter, voel me beter en heb veel meer energie. Naast zijn professionaliteit, competentie en toewijding voor zijn cliënten is hij een prettig persoon om mee om te gaan: positief, inspirerend en motiverend. Ik kan de samenwerking met Yasin aanbevelen aan iedereen die zijn eigen conditie wil leren kennen en zijn doel wil bereiken!”

Anoniem

Body transformation before and after female 3.8kg fat loss more booty

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 22 jaar
Trainingen per week: 1 keer per week Duo training, 3x zelf
Complicaties traject: Tussentijdse vakantie 2 weken
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

“Een op maat gemaakt trainingsschema en voedingsplan heeft ervoor gezorgd dat ik in een vrij korte tijd mijn gewenste doelen heb kunnen bereiken en het heeft mij weer de motivatie gegeven om goed te kunnen sporten. Yasin heeft mij daar erg fijn bij geholpen de afgelopen maanden. Door zijn kennis en ervaring met mij te delen kan ik nu zelf verder in de sportschool om weer nieuwe doelen te bereiken. Shapelifters is zeker een aanrader!”

Bram

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 21 jaar
Trainingen per week: 1 keer per week PT, 4 keer zelf
Complicaties traject: Uitzendingen en oefeningen
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

“Ik ben heel blij dat ik contact heb gezocht met Shapelifters. Durf weer gewoon in het openbaar mijn shirt uit te doen zonder enige schaamte. Fysiek een stuk sterker en fitter geworden en meer zelfvertrouwen. Ook echt bewuster en gezonder gaan eten. Yasin is een toffe trainer. Duidelijk, rustig en altijd bereikbaar voor eventuele vragen en tips over de oefeningen en voeding. Altijd een tandje zwaarder willen gaan en op zijn tijd een grap of praatje. En zeer flexibel, als ik eerder klaar was met werk of juist later, kon ik altijd even bellen of de training iets eerder kon of juist iets later.”

Marloes

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 29 jaar
Trainingen per week: 1 keer per week PT, 1 keer thuis
Complicaties traject: Werken en moeder zijn
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

Anke

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 40 jaar
Trainingen per week: 2 keer per week PT, 2 a 3x zelf
Complicaties: traject: Knie en schouderblessure opgelopen in eigen training. Heeft eigen onderneming kan niet altijd sporten.
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

Anoniem

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 22 jaar
Trainingen per week: 2 keer per week PT, 2 a 3x zelf
Complicaties: traject: Corona lockdown (gesloten sportschool)
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

Anoniem

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 33 jaar
Trainingen per week: 1 keer per week Personal training, 2x zelf 
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

Peter

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 60 jaar
Trainingen per week: 2 keer per week Personal training
Complicaties traject: Onregelmatige en vaak lange werktijden, Diabetes T2
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

Wat zeggen onze klanten

Recensies

"Yasin is een ervaren trainer, die me ontzettend heeft geholpen met mijn voeding. Hij geeft je veel informatie en de werking ervan op je lichaam, gezondheid en prestaties. Hierdoor haal ik ook nu betere resultaten in mijn eigen trainingen en crossfit-wedstrijden. Ik word steeds sterker en de personal records blijven maar komen. Kortom een aanrader!"
Tim
Opleidingsmanager tactische en medische trainingen
"Zowel qua fysieke inspanning als op het gebied van theorie van de oefeningen ging ik vooruit, dat was te merken. Precies wat ik wilde. Als ik in de toekomst weer nieuwe doelen heb waar ik voor wil gaan, zal ik zeker terugkomen bij Shapelifters."
Margriet
Geriatriefysiotherapeut
"Als fulltime tandarts en ondernemer de afgelopen 30 jaar, voelde ik mijn lichaam en gezondheid wat achteruitgaan vanwege de fysieke eisen en houding van mijn baan. De personal trainingen bij Shapelifters hebben me zeer goed geholpen. Ik blijf regelmatig terugkomen want ik voel me energieker en sterker. Ik zou de ervaring zeker aanbevelen."
Ruud
Tandarts & Ondernemer

Jouw doel is onze missie!
Wil jij ook geweldige resultaten boeken?