Services & kosten

Kosten personal trainer

Als je zoekt naar de kosten van een personal trainer of coach, dan kunnen deze verschillend uitvallen en variëren van tientallen tot honderden euro’s per uur.

De prijs van een personal trainer is niet bepalend over de kwaliteit van de service. Jouw doel moet wel behaald worden, het moet goed aanvoelen, en een goede personal trainer moet ook kunnen inspelen op jouw wensen en doelen. Daarnaast is het ook zeer belangrijk om van de trainingen, coaching en het traject te leren.

Wij hebben al jarenlang ervaring in coaching met klanten. Ons doel is om je de resultaten geven die jij zoekt. Daarmee kunnen we dan ook zeggen dat we garanderen dat jij uiteindelijk komt waar jij wilt zijn met de juiste mentaliteit en inzet.

Vergoedingen zorgverzekeraar

Indien je een traject aangaat met een personal trainer is het verstandig om je zorgverzekering te checken voor eventuele vergoedingen. Sommige zorgverzekeraars bieden in hun aanvullende pakketten vergoedingen voor voedingsadvies, coaching en personal training. 

Sommige zorgverzekeraars bieden kortingen en vergoedingen wanneer je actief werkt aan je gezondheid. Dit kan oplopen naar een besparing van honderden euro’s.

Check bij je zorgverzekeraar of je aanspraak kan doen op een vergoeding. Dat zou natuurlijk mooi meegenomen zijn!

Personal training trajecten

Toegang tot de sportschool voor de personal training sessies zit inbegrepen in het traject.

PREMIUM

Personal of Duo training

Wil jij ook je voeding naast het sporten en bewegen aanpakken? Dan is het PREMIUM pakket wat je zoekt. Doormiddel van wekelijks extra begeleiding in je voeding behaal je betere resultaten in je traject. Je ontvangt persoonlijke adviezen op je voedingskeuzes en wordt daarin elke week gecoacht om zo tot een persoonlijk voedingsplan te komen dat bij jou past.

Bevat:

EXCLUSIVE

Personal training

Heb jij een specifiek doel en wil je compleet begeleid worden en ook buiten de lessen om? Dan is het EXCLUSIVE pakket wat je zoekt. Het behoudt een totaalpakket waarbij je intensief samen met je gekozen personal trainer en coach werkt aan je trainingen, voeding en lifestyle. Daarbij focussen we volledig op locatie en online om jouw traject zo succesvol mogelijk te maken.

Bevat:

Wil je graag weten wat de kosten zijn voor jouw specifieke traject? Samen zoeken we naar een passende oplossing voor jouw doel.

Groepslessen

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Small group training

Groepslessen tot 7 personen

Wanneer jij wilt, wekelijks of meerdere malen per week in groepsverband tot 7 personen sporten binnen of buiten de sportschool. De lessen worden verzorgd door verschillende trainers van ons team met diverse soorten trainingen.  Wil je graag begeleid worden en samen met anderen sporten dan is Small group training wat je zoekt.

Bevat:

Prijzen:

Small group training – € 10,- per les
Small group training pakket – € 95,-  voor 10 lessen

Online abonnementen

ONLINE

Online coaching

Online coaching is geschikt voor mensen die coaching zoeken in hun voeding, lifestyle en sporten. Je ontvangt een eigen sport- en voedingsplan en wordt daarin wekelijks online door jouw persoonlijke coach ondersteund.

Bevat:

Wil je graag weten wat de kosten zijn voor online coaching?

Overige services

Alle prijzen zijn inclusief btw.

SPORTPLAN OP MAAT

Geschikt voor mensen die een fitness/sportplan willen dat afgestemd is op hun lichaam en persoonlijke doel. Je krijgt na het intakegesprek een screening waarbij we jouw lichaam na gaan op eventuele afwijkingen en aandachtspunten. 

De resultaten van de screening en  jouw doel vormen de input voor het persoonlijk plan. Je ontvangt een opbouwend persoonlijk sportplan (meerdere schema’s) en kan deze zelf uitvoeren in de sportschool om je doel te bereiken.

 

Bevat:

€ 75,- per sportplan

VOEDINGSADVIEZEN

Geschikt voor mensen die vragen, sturing en advies nodig hebben met hun voeding & lifestyle. 

Via een persoonlijk gesprek werk je samen met je coach aan jouw vraag- en probleemstukken, maar zoeken we ook naar het beste dieet en voedingsstrategie dat bij jou past. 

Je krijgt hulp bij onder andere afvallen, spiermasa opbouwen, sportprestaties verbeteren, maar ook gezondheidsbevordering. Voor mensen die hun voeding tracken en daarin gecoached willen worden is dat mogelijk met macrocoaching.

Bevat:

€ 75,- per gesprek

VET EN SPIERMASSA METING

Wil je door een trainer je lichaam laten opmeten? Door middel van een caliper (tang voor hoodplooidikte) en meetlint word je op verschillende plekken gemeten om je huidige vet- en spiermassa te berekenen. 

Bevat:

€ 20,- per meting

CADEAUBONNEN

Wil jij je vriend, vriendin, familielid of collega verassen en zoek je een origineel cadeau? Koop dan een cadeaubon voor 1, 2 of 3 lessen personal of duo training. Geef of ga samen de uitdaging aan!

Bevat:

Zakelijke klant? Voor bedrijven bieden wij op maat gemaakte services en tarieven.

Wat onze klanten vinden

"Yasin is een ervaren trainer, die me ontzettend heeft geholpen met mijn voeding. Hij geeft je veel informatie en de werking ervan op je lichaam, gezondheid en prestaties. Hierdoor haal ik ook nu betere resultaten in mijn eigen trainingen en crossfit-wedstrijden."
Tim
Ondernemer & Eigenaar koffie- theehuis
"Als fulltime tandarts en ondernemer de afgelopen 30 jaar, voelde ik mijn lichaam en gezondheid wat achteruitgaan vanwege de fysieke eisen en houding van mijn baan. De personal trainingen bij Shapelifters hebben me zeer goed geholpen."
Ruud
Tandarts & Ondernemer
"Zowel qua fysieke inspanning als op het gebied van theorie van de oefeningen ging ik vooruit, dat was te merken. Precies wat ik wilde. Als ik in de toekomst weer nieuwe doelen heb waar ik voor wil gaan, zal ik zeker terugkomen bij Shapelifters."
Margriet
Geriatriefysiotherapeut

Heb je vragen? Neem contact met ons op of boek een gratis kennismakingsgesprek in met een trainer naar keuze.

Wil je liever gebeld, geappt of gemaild worden? Vul dan de onderstaande gegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op: