fbpx

Over Shapelifters

Missie

Onze missie is om cliënten te coachen, kennis te delen en de juiste fit te vinden in de lifestyle, voeding en training om daarmee hun gezondheid, prestaties en lichaamscompositie te verbeteren op de korte en lange termijn.

Visie

Uitgroeien tot een bedrijf waar personal trainers, coaches en professionals uit de zorgsector samenwerken om betere (pro)actieve zorg mogelijk te maken, zowel online als fysiek, met het oogpunt om een fitter, slimmere en gezondere wereld te creëren.

Het bedrijf Shapelifters werkt samen met Fysiotherapie de Noorderster en het Ultrasport team. We zijn sinds 2017 gevestigd in het Fitnesscentrum Ultrasport.

Ontstaan van Shapelifters

Mijn naam is Yasin Sewpersad personal trainer & eigenaar van Shapelifters. Met trots doe ik elke dag mijn werk wetend dat ik weer iemand geholpen heb met zijn of haar doel. Mensen die er vol voor willen gaan heb ik respect voor want het is hard werken! Ikzelf heb er namelijk ook niet altijd zo uitgezien.

In mijn verleden had ik altijd problemen met overgewicht (105 kg), voelde me niet fit en gezond. Door mijn lifestyle en mindset te veranderen en de focus te houden op wat ik wilde, heb ik de resultaten gekregen die ik zocht. In mijn transformatie had ik in totaal 30 kg verloren aan lichaamsvet.

Nog steeds na 10 jaar houd ik ongeveer dezelfde principes aan die ik hanteerde toen ik startte. Ik sport frequent in de sportschool, eet zoveel mogelijk ‘gezond’, probeer mijn stress te reduceren, plezier in het leven te hebben en houd me verdiept in de bewegings-, voedings- en gezondheidswetenschap. Het is een mindset & lifestyle geworden waar ik niet meer vanaf wil. Ik voel me zo sterk & goed, en de kwaliteit van mijn leven is dan ook drastisch verbeterd op alle vlakken.

Met deze ervaring en opgedane kennis zie ik dan ook een probleem in de huidige maatschappij en zorgsector. Nog steeds zijn er zoveel onwaarheden/fabels op het internet en in onze denkwijze over afvallen & gezondheid. We eten nog steeds relatief ongezond, maken de verkeerde dieetkeuzes, bewegen te weinig, hebben overgewicht, hoge ziektegevallen en -verzuim. 

Tijdens mijn studie op de HAN werd er altijd gepraat over innovation & sustainability. Steeds meer zie je dan ook vraag en zelfs eisen vanuit de maatschappij naar een betere en schonere wereld. De voedingskeuzes die jij maakt en je eigen gezondheid heeft daar onder andere veel mee te maken. Denk bijvoorbeeld aan de zorg en nazorg. Het kost ons namelijk veel tijd, geld en heeft het een steeds hogere werkdruk om al die zieke mensen te helpen. Waarom niet dan de specialisten/experts zoveel mogelijk bij elkaar halen en een totale pro- en actieve zorg aanbieden?

Met Shapelifters wil ik dan ook mijn visie waarmaken door middel van alle aanwezige facetten die we momenteel hebben om mensen te helpen in hun lichaamstransformatie en gezondheid. Samen met andere professionals wil ik groeien en een locatie bieden waar cliënten kunnen werken aan hun persoonlijke doelen en het ook leren, zodat we een slimmere en gezondere wereld kunnen creëren.

Doe wat werkt voor jou, maar kies iets wat je op de langere termijn kan volhouden en blijf er elke dag hard aan werken. Je hebt maar één lichaam voor de rest van je leven. Zorg er dan ook goed voor!

Eigen transformatie

Sluit Menu
Heb je een vraag of interesse? Stuur een bericht via WhatsApp en ontvang antwoord binnen 1 dag.
Powered by