Transformaties

Hall of fame

Afhankelijk van vele factoren, zoals sportfrequentie, sportverleden, geslacht, leeftijd, lichamelijke gezondheid, stress, etc. kunnen de resultaten verschillend uitvallen per persoon.

Wij zijn bewust van de privacy van onze cliënten. Foto’s en recensies worden alleen onder goedkeuring geplaatst.

Wendy

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 42 jaar
Persoonlijk doel: Afvallen, fitter worden en gezondere lifestyle hanteren
Trainingen per week: 2 keer, 24 weken
Resultaat: -17 kg gewichtsverlies
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

“Van jaren bedenken er moet wat gaan veranderen naar daadwerkelijk veranderen. Soms komt dat zetje wat je nodig hebt gewoon aanwaaien. Althans zo is het voor mij gegaan. In mei 2018 zag ik op Groupon Shapelifters staan. Nadat ik de website van Shapelifters , en Yasin’s persoonlijke verhaal gelezen had dacht ik dit moet ik doen. In juni 2018 ben in gestart met de trainingen (2x Pw, 3 mnd ) en ik kan alleen maar zeggen dat het vanaf dag 1 goed voelde. Door de persoonlijke en relaxte manier van trainen heb ik een korte tijd veel geleerd. Maar voor mijn gevoel was het nog niet klaar na deze 3 maanden. Er zat meer in wat ik eruit wilde halen. Daarom heb ik de trainingen met Yasin voor een half jaar verlengd. Ook heb ik gekozen voor een voedingsadvies begeleiding want ook daar kon ik wel wat hulp in gebruiken. Als ik terugkijk is dit trainingstraject met Yasin een van de beste investeringen die ik tot nu toe heb gegaan. Namelijk een investering in mijzelf! Yasin dank je wel voor deze mooie en leerzame ervaring. Ik heb veel geleerd over voeding en trainingen. Maar ik heb vooral van je geleerd om mijzelf uit te blijven dagen. Om iedere keer mijn grenzen een beetje te verleggen. Je persoonlijke ervaringen hebben hier zeker een bijdrage aangeleverd.”

Mariëtte

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 58 jaar
Persoonlijk doel: Afvallen, weer trots worden op eigen lichaam, leren gezondere lifestyle & voedingspatroon
Trainingen per week: 2 keer, 24 weken
Resultaat: -15,2 kg gewichtsverlies
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

“Dankzij mijn harde werken en de inzet van mijn Personal Trainer Yasin heb ik tot nu toe dit resultaat weten te bereiken. Hij is een goede trainer en pusht je waar jij denkt niet meer te kunnen. Hij probeert je net de ene extra boost te geven om door te gaan. Ik ben er nog lang niet. Heb nog een lange weg te gaan tot mijn ideaal gewicht, Ik ga nu zelf trainen bij mij in de buurt maar ik heb al aangegeven als het mij zelf niet lukt ik zeker weer terug kom. Dit was ook mijn laatste redmiddel om te kijken of het zou lukken om af te vallen. Ik had inmiddels al van alles geprobeerd. Eten, niet eten, minder eten en noem maar op. Dankzij Yasin is het me gelukt met trainen en koolhydraatarm eten (helemaal geen straf). Yasin weet je net dat stukje extra doorzettingsvermogen te geven. Ik ben er helemaal blij mee en zie mijn resultaten tot nu toe. Ik durf mezelf weer aan te kijken in de spiegel en op foto’s te staan. Mijn eigen ik is weer aan het terugkomen. Dit had ik zonder jou Yasin niet bereikt. Zeker als ik de begin en de eind foto zie. We hebben samen veel bereikt. Bedankt en hopelijk lukt het mij zelf om het laatste gedeelte zonder jouw hulp te doen.”

Bram

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 21 jaar
Persoonlijk doel: trainen voor luchtmobiel, vetreductie, verbeteren gezondheid en fitheid, opbouwen kracht
Trainingen per week: 1 keer PT, 4 keer zelf +24 weken
Resultaat: -9,8kg gewichtsverlies (12,6 cm buikomvang verloren)
Complicaties traject: Uitzendingen en oefeningen
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

“Ik ben heel blij dat ik contact heb gezocht met Shapelifters. Durf weer gewoon in het openbaar mijn shirt uit te doen zonder enige schaamte. Fysiek een stuk sterker en fitter geworden en meer zelfvertrouwen. Ook echt bewuster en gezonder gaan eten. Yasin is een toffe trainer. Duidelijk, rustig en altijd bereikbaar voor eventuele vragen en tips over de oefeningen en voeding. Altijd een tandje zwaarder willen gaan en op zijn tijd een grap of praatje. En zeer flexibel, als ik eerder klaar was met werk of juist later, kon ik altijd even bellen of de training iets eerder kon of juist iets later.”

Anke

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 40 jaar
Persoonlijk doel: Vetverlies, spieropbouw, definitie, leren bodybuilden
Trainingen per week: 2 keer PT, 24 weken met extra verlengingen
Resultaat: -3,2 kg gewichtsverlies
Complicaties: traject: Knie en schouderblessure opgelopen in eigen training. Heeft eigen onderneming kan niet altijd sporten.
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

Marloes

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 29 jaar
Persoonlijk doel: verbeteren gezondheid, 7 kg vetverlies, fitter worden, Psoriasis (huidklachten) verbeteren
Trainingen per week: 1 keer PT, 1 keer thuis 15 weken
Resultaat: -12 kg gewichtsverlies (20 cm buikomvang verloren), huidklachten zo goed als verdwenen
Complicaties traject: Werken en moeder zijn
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

Recensies

"Yasin is een ervaren trainer, die me ontzettend heeft geholpen met mijn voeding. Hij geeft je veel informatie en de werking ervan op je lichaam, gezondheid en prestaties. Hierdoor haal ik ook nu betere resultaten in mijn eigen trainingen en crossfit-wedstrijden. Ik word steeds sterker en de personal records blijven maar komen. Kortom zeker een aanrader!"
Tim
Opleidingsmanager tactische en medische trainingen
"Met Yasin had ik een stabiele, deskundige en motiverende trainer aan mijn zij. Zelfs met mijn vage doel om 'mijn vrouwelijke vormen wat te accentueren' kon hij uit de voeten. We hebben elke training van de 24 afgerond met het gevoel dat ik er niet meer uit had kunnen halen. Zowel qua fysieke inspanning als op het gebied van theorie van de oefeningen ging ik vooruit, dat was te merken. Precies wat ik wilde. Als ik in de toekomst weer nieuwe doelen heb waar ik voor wil gaan, zal ik zeker terugkomen bij Shapelifters."
Margriet
Geriatriefysiotherapeut
"Als fulltime tandarts en ondernemer de afgelopen 30 jaar, voelde ik mijn lichaam en gezondheid wat achteruitgaan vanwege de fysieke eisen en houding van mijn baan. De personal trainingen bij Shapelifters hebben me zeer goed geholpen. Ik blijf regelmatig terugkomen want ik voel me energieker en sterker. Ik zou de ervaring zeker aanbevelen."
Ruud
Tandarts & Ondernemer

Benieuwd naar onze werkwijze?

Bekijk onze trajecten en services

MEEST GEKOZEN

PREMIUM

Duo / Personal training

Trainingen en coachingsgesprekken op locatie bij Ultrasport. Geschikt voor mensen die volledige begeleiding willen. Het omvat een totaalpakket en alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijk traject zo succesvol mogelijk te maken. 

Bevat:

V   Intakegesprek + metingen
V   Eigen personal trainer & coach
V   Trainingen op locatie
V   Sport en voedingsapp toegang
V   Persoonlijk sport- & voedingsplan
V   Begeleiding in lifestyle & voeding
V   24/7 online support

BASIC

Duo / Personal training

Trainingen op locatie bij Ultrasport. Geschikt voor mensen die wekelijks personal of duo begeleiding willen in de sportschool. Je ontvangt een persoonlijk sportplan en wordt wekelijks op locatie begeleid.

Bevat:

V   Intakegesprek + metingen
V   Eigen personal trainer
V   Trainingen op locatie
V   Sport app toegang
V   Persoonlijk sportplan

Voedingsplan
Begeleiding in lifestyle en voeding
24/7 online support

CUSTOM

Duo / Personal training

Het is mogelijk om een aangepast traject aan te gaan waarbij er bijvoorbeeld 1 keer in de 2 weken of per maand wordt afgesproken. 

Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten.

ONLINE

Personal coaching

Personal coaching is geschikt voor mensen die alleen coaching zoeken in hun voeding en sporten, en géén personal training in de sportschool. Je ontvangt een eigen sport- en voedingsplan en wordt daarin online door jouw coach ondersteund.

Bevat:

 Intakegesprek
 Eigen personal coach
 Persoonlijk sport- & voedingsplan
 Begeleiding in lifestyle & voeding
V   24/7 online support

Personal trainingen op locatie

E-FIT

Workout database toegang

Het E-fit abonnement is geschikt voor mensen die geen coaching nodig hebben en op zoek zijn naar een database met verschillende workouts. Handig als je geen coach nodig hebt, zelfstandig sport en op zoek bent naar een sportplan of verschillende workouts die bij jou passen.

Bevat:

Thuisworkouts, fitness, bodybuilding, HIIT en meer
Workouts voor beginners tot experts

Professioneel gestructureerde en samengestelde workouts
Ruime keuze en afwisseling
Illustraties over de uitvoering van de oefeningen
Eigen progressie bijhouden op 1 plek
24/7 online toegang

Personal coaching & trainingen op locatie

Wil je meer weten of direct van start gaan?

Boek nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!