Transformaties

Hall of fame

Afhankelijk van vele factoren, zoals sportfrequentie, sportverleden, geslacht, leeftijd, lichamelijke gezondheid, stress, etc. kunnen de resultaten verschillend uitvallen per persoon.

Wendy

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 42 jaar
Persoonlijk doel: Afvallen, fitter worden en gezondere lifestyle hanteren
Trainingen per week: 2 keer, 24 weken
Resultaat: -17 kg gewichtsverlies
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

“Van jaren bedenken er moet wat gaan veranderen naar daadwerkelijk veranderen. Soms komt dat zetje wat je nodig hebt gewoon aanwaaien. Althans zo is het voor mij gegaan. In mei 2018 zag ik op Groupon Shapelifters staan. Nadat ik de website van Shapelifters , en Yasin’s persoonlijke verhaal gelezen had dacht ik dit moet ik doen. In juni 2018 ben in gestart met de trainingen (2x Pw, 3 mnd ) en ik kan alleen maar zeggen dat het vanaf dag 1 goed voelde. Door de persoonlijke en relaxte manier van trainen heb ik een korte tijd veel geleerd. Maar voor mijn gevoel was het nog niet klaar na deze 3 maanden. Er zat meer in wat ik eruit wilde halen. Daarom heb ik de trainingen met Yasin voor een half jaar verlengd. Ook heb ik gekozen voor een voedingsadvies begeleiding want ook daar kon ik wel wat hulp in gebruiken. Als ik terugkijk is dit trainingstraject met Yasin een van de beste investeringen die ik tot nu toe heb gegaan. Namelijk een investering in mijzelf! Yasin dank je wel voor deze mooie en leerzame ervaring. Ik heb veel geleerd over voeding en trainingen. Maar ik heb vooral van je geleerd om mijzelf uit te blijven dagen. Om iedere keer mijn grenzen een beetje te verleggen. Je persoonlijke ervaringen hebben hier zeker een bijdrage aangeleverd.”

Mariëtte

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 58 jaar
Persoonlijk doel: Afvallen, weer trots worden op eigen lichaam, leren gezondere lifestyle & voedingspatroon
Trainingen per week: 2 keer, 24 weken
Resultaat: -15,2 kg gewichtsverlies
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

“Dankzij mijn harde werken en de inzet van mijn Personal Trainer Yasin heb ik tot nu toe dit resultaat weten te bereiken. Hij is een goede trainer en pusht je waar jij denkt niet meer te kunnen. Hij probeert je net de ene extra boost te geven om door te gaan. Ik ben er nog lang niet. Heb nog een lange weg te gaan tot mijn ideaal gewicht, Ik ga nu zelf trainen bij mij in de buurt maar ik heb al aangegeven als het mij zelf niet lukt ik zeker weer terug kom. Dit was ook mijn laatste redmiddel om te kijken of het zou lukken om af te vallen. Ik had inmiddels al van alles geprobeerd. Eten, niet eten, minder eten en noem maar op. Dankzij Yasin is het me gelukt met trainen en koolhydraatarm eten (helemaal geen straf). Yasin weet je net dat stukje extra doorzettingsvermogen te geven. Ik ben er helemaal blij mee en zie mijn resultaten tot nu toe. Ik durf mezelf weer aan te kijken in de spiegel en op foto’s te staan. Mijn eigen ik is weer aan het terugkomen. Dit had ik zonder jou Yasin niet bereikt. Zeker als ik de begin en de eind foto zie. We hebben samen veel bereikt. Bedankt en hopelijk lukt het mij zelf om het laatste gedeelte zonder jouw hulp te doen.”

Jeroen

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 25 jaar
Persoonlijk doel: droger worden focus, spieropbouw, leren bodybuilden, sixpack is optioneel
Trainingen per week: 1 keer PT 1 keer duo, 24 weken
Resultaat: -5 kg gewichtsverlies 
(+3,8 kg spieropbouw LBM, -8,8 kg vetmassa verloren)
Complicaties traject: Onregelmatige tijden en veel werken in het buitenland. Hand in privésfeer gebroken midden in het traject.
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

Bram

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 21 jaar
Persoonlijk doel: trainen voor luchtmobiel, vetreductie, verbeteren gezondheid en fitheid, opbouwen kracht
Trainingen per week: 1 keer PT, 4 keer zelf +24 weken
Resultaat: -9,8kg gewichtsverlies (12,6 cm buikomvang verloren)
Complicaties traject: Uitzendingen en oefeningen
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

“Ik ben heel blij dat ik contact heb gezocht met Shapelifters. Durf weer gewoon in het openbaar mijn shirt uit te doen zonder enige schaamte. Fysiek een stuk sterker en fitter geworden en meer zelfvertrouwen. Ook echt bewuster en gezonder gaan eten. Yasin is een toffe trainer. Duidelijk, rustig en altijd bereikbaar voor eventuele vragen en tips over de oefeningen en voeding. Altijd een tandje zwaarder willen gaan en op zijn tijd een grap of praatje. En zeer flexibel, als ik eerder klaar was met werk of juist later, kon ik altijd even bellen of de training iets eerder kon of juist iets later.”

Anke

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 40 jaar
Persoonlijk doel: Vetverlies, spieropbouw, definitie, leren bodybuilden
Trainingen per week: 2 keer PT, 24 weken met extra verlengingen
Resultaat: -3,2 kg gewichtsverlies
Complicaties: traject: Knie en schouderblessure opgelopen in eigen training. Heeft eigen onderneming kan niet altijd sporten.
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

Marloes

Klik op de foto om te vergroten

Leeftijd: 29 jaar
Persoonlijk doel: verbeteren gezondheid, 7 kg vetverlies, fitter worden, Psoriasis (huidklachten) verbeteren
Trainingen per week: 1 keer PT, 1 keer thuis 15 weken
Resultaat: -12 kg gewichtsverlies (20 cm buikomvang verloren), huidklachten zo goed als verdwenen
Complicaties traject: Werken en moeder zijn
Trainer/coach: Yasin Sewpersad

Wij zijn bewust van de privacy van onze cliënten. Foto’s en recensies worden alleen onder goedkeuring geplaatst.

Recensies

"Yasin is een ervaren trainer, die me ontzettend heeft geholpen met mijn voeding. Hij geeft je veel informatie en de werking ervan op je lichaam, gezondheid en prestaties. Hierdoor haal ik ook nu betere resultaten in mijn eigen trainingen en crossfit-wedstrijden. Ik word steeds sterker en de personal records blijven maar komen. Kortom zeker een aanrader!"
Tim
Ondernemer & Eigenaar koffie- theehuis
"Met Yasin had ik een stabiele, deskundige en motiverende trainer aan mijn zij. Zelfs met mijn vage doel om 'mijn vrouwelijke vormen wat te accentueren' kon hij uit de voeten. We hebben elke training van de 24 afgerond met het gevoel dat ik er niet meer uit had kunnen halen. Zowel qua fysieke inspanning als op het gebied van theorie van de oefeningen ging ik vooruit, dat was te merken. Precies wat ik wilde. Als ik in de toekomst weer nieuwe doelen heb waar ik voor wil gaan, zal ik zeker terugkomen bij Shapelifters."
Margriet
Geriatriefysiotherapeut
"Als fulltime tandarts en ondernemer de afgelopen 30 jaar, voelde ik mijn lichaam en gezondheid wat achteruitgaan vanwege de fysieke eisen en houding van mijn baan. De personal trainingen bij Shapelifters hebben me zeer goed geholpen. Ik blijf regelmatig terugkomen want ik voel me energieker en sterker. Ik zou de ervaring zeker aanbevelen."
Ruud
Tandarts & Ondernemer

Benieuwd naar onze werkwijze?

Bekijk onze trajecten en services

BASIC

Duo / Personal training

Losse lessen
3 Maanden

één of twee keer per week trainingen op locatie bij Ultrasport van 60 minuten. Geschikt voor mensen die wekelijks personal of duo begeleiding willen in de sportschool. Je ontvangt een persoonlijk sportplan en wordt daar wekelijks op locatie bij begeleid.

Inclusief

V   Intakegesprek + metingen
V   Eigen personal trainer
V   Trainingen op locatie (60 min)
V   Sport app toegang
V   Persoonlijk sportplan

Exclusief

Voedingsplan
Coachingsgesprekken op locatie

Begeleiding in lifestyle en voeding
Macrocoaching
24/7 online support

MEEST GEKOZEN

PREMIUM

Duo / Personal training

3 Maanden
6 Maanden

één, twee of drie keer per week trainingen en coachingsgesprekken op locatie bij Ultrasport van 60 tot 90 minuten. Geschikt voor mensen die het volledige begeleiding willen. Het omvat een totaalpakket en alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijk traject zo succesvol mogelijk te maken. 

Inclusief

V   Intakegesprek + metingen
V   Eigen personal trainer & coach
V   Trainingen op locatie (60 tot 75 min)
V   Coachingsgesprekken op locatie
V   Sport en voedingsapp toegang
V   Persoonlijk sport- & voedingsplan
V   Begeleiding in lifestyle & voeding
V   Macrocoaching
V   24/7 online support

ONLINE

Personal coaching

Maandelijks

één keer per maand coachingsgesprek op locatie bij Ultrasport van 60 minuten en online wekelijks begeleiding. Geschikt voor mensen die alléén coaching nodig hebben met hun voeding en sporten, en géén personal training in de sportschool.

Inclusief

 Intakegesprek
 Eigen online personal coach
 Persoonlijk sport- & voedingsplan
 Begeleiding in lifestyle & voeding
 Macrocoaching
V   24/7 online support

Exclusief

Personal trainingen op locatie

Wil je meer weten of direct van start gaan?

Boek nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!